Her ser du verden

Hvordan er det at være på udveksling? Se med her:

På Mariagerfjord Gymnasium vil vi gerne vise dig verden - både den nære og globale.

I den daglige undervisning vil du møde gæstelærere og spændende foredragsholdere. Andre dage byder på ekskursioner, hvor teorien fra bøgerne møder virkeligheden. Fx har biologielever undersøgt jorden i Heden Kongerslev og Lille Vildmose, mens billedkunstelever har set kunst på ARoS.

Alle elever bliver tilbudt mindst én studie- eller udvekslingsrejse i løbet af gymnasietiden til rejsemål i Europa, Sydamerika eller USA. Mariagerfjord Gymnasium samarbejder med en lang række skoler i blandt andet Tyskland, Spanien, Italien, Frankrig, Brasilien og North Carolina. Derfor har vi også mulighed for at arrangere individuelle udvekslingsophold for vores elever, der er over 18 år, hvor de rejser ud i verden på egen hånd enten alene eller sammen med et par klassekammerater.