Idrætsdag i regnvejr

 
tirsdag D. 10. september 2019, kl. 15.43
Årets idrætsdag blev en våd en af slagsen. Men i stedet for at hoppe i gummistøvler og gemme sig under paraplyer, blev alle aktiviteter gennemført i flotte udklædninger og med godt humør.
Af Mette Brandt-Petersen

Allerede fra morgenstunden styrtede regnen ned, mens eleverne samledes i Hobro Idrætscenter til fælles opvarmning. Klassevis havde eleverne klædt sig ud i forskellige kreative kostumer – nogle mere praktiske end andre. Der var både morgenkåber, cykelhjelme, baderinge, tylskørter, refleksveste og mange andre sjove udklædninger, der forvandlede den overskyede idrætsdag til et farverigt karneval.

Efter den fællesopvarmning gik startskuddet for alle aktiviteterne, som gymnasiets idrætslærere havde planlagt. Overalt blev der svedt, heppet og kæmpet om at komme først – både ude og inde. I silende regn kæmpede eleverne mod hinanden i biatlon, crossfit, hockey, langdistanceløb, orienteringsløb, beach-håndbold og fodbold, mens andre var heldige at have valgt en indendørsaktivitet som basketball, volleyball, badminton, svømning og dans.

Da de sidste finaler var overstået, mødtes alle i Hobro Idrætscenter. Her skulle klasserne nu dyste mod hinanden i tovtrækning, og – for andet år i træk – hev 2.q sejren hjem og vandt flødeboller til hele klassen. Derefter var det tid til præmieoverrækkelse. Alle point fra dagens konkurrencer var lagt sammen, og 3.y blev udråbt som en klar vinder af årets idrætsdag. VHF-eleverne sneg sig op på en 2. plads, da de havde udnyttet muligheden for at høste ekstra point ved at gå rundt om skolen, og 2.yz kom på en 3. plads.

  • 1. plads 3.y
  • 2. plads Vhf
  • 3. plads 2.yz

Desuden vandt 3.s prisen for bedste udklædning. 

Se flere billeder fra den våde idrætsdag i fotogalleriet her.

Idrætsdag 2019
Stort tillykke til 3.y, der vandt idrætsdagen 2019.