Postkort fra Brasilien

 
mandag D. 08. april 2019, kl. 08.32
2.s har sendt et postkort fra Brasilien, hvor de lige nu er på udvekslingsbesøg i Juiz de Fora. De fortæller, at turen har budt på store oplevelser som fx en cykeltur i Rio de Janeiro og en vandretur i regnskoven.

Efter en hel dag med omkring 13 timer i et fly, ankom 2.s til vidunderlige Brasilien fredag aften. I dag har vi nu været i Brasilien i syv dage, og vi har allerede en masse oplevelser med i bagagen.

I lørdags startede vi vores rejse i Rio de Janeiro, hvor vi fik en guidet tur rundt i regnskoven, Tijuca. Herefter bød weekenden også på en tur til Kristus-figuren, en cykeltur på 27 kilometer rundt i Rio og en generel smagsprøve på den brasilianske kultur.

Efter en oplevelsesrig weekend i Rio vendte vi mandag middag spændte mod Juiz de Fora, hvor vores værtsfamilier ventede på os. Her har vi siden brugt tiden på at lære vores værtsfamilier at kende og set endnu mere til den brasilianske kultur.

Onsdag og torsdag har vi brugt tiden i den berømte by Ouro Preto, der betyder mørkt guld, og som ligger nord for Juiz de Fora. Her i “guld byen” har vi hørt om Brasiliens guld-historie, hvor vi blandt andet har set en kirke, hvori der er brugt omkring 1,5 tons guld til udsmykning. Derudover har vi været på museer, været nede i en mine og set Ouro Pretos gamle gader.

Nu glæder vi os til at fortsætte denne fantastiske rejse og ser frem til endnu flere oplevelser.

De varmeste hilsner fra 2xEmilie, Stine & 2.s

2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien2.s i Brasilien