Klar til start

 
mandag D. 12. august 2019, kl. 15.21
Tutorerne har lavet velkomstskilte, arrangeret masser af navnelege og været på en ”tutor-boot camp”. De er SÅ klar til at tage imod alle de nye elever og give dem en fantastisk skolestart.

Mandag mødtes tutorerne på gymnasiet for at lave velkomstskilte og få helt styr på de sidste detaljer inden første skoledag. Herefter blev de sendt på ”tutor-boot camp” arrangeret af dramalærer Sarah Mortensen Søe, der præsenterede en lang række sjove øvelser.

- Mit mål er at samle tutorerne og inspirere dem til at give de nye elever en god skolestart. De skal blandt andet øve sig i at præsentere sig selv og introducere lege for hinanden, så de bliver trygge ved at tage undervisningsrollen på sig. Og så skal de også reflektere over deres rolle som tutor og finde svar på, hvad der kendetegner en god tutor, fortalte Sarah, inden det gik løs.

Tutorerne er nu i topform til at tage imod de nye elever tirsdag d. 13/8, hvor de står ved hovedindgangen klædt i grønne T-shirts og med store skilte. Du kan se hele programmet for første skoledag her.

Nedenfor kan du se flere billeder af tutorerne, der forbereder sig til skolestarten.