Grønt flag til gymnasiet

 
mandag D. 15. januar 2018, kl. 16.14
Mariagerfjord Gymnasium har igen fået et Grønt Flag for skolens arbejde med ”bæredygtighed”. Sammen med flaget fik miljørådet en masse rosende ord for deres grønne indsats og inspiration for andre gymnasier.

Mandag formiddag var hele gymnasiet samlet til Plenum, da flaget blev overrakt af to repræsentanter for Ungenergi. Flaget er en anerkendelse af skolens arbejde med ”bæredygtighed” i skoleåret 2016/2017. Blandt andet har Mariagerfjord Gymnasium monteret nyt solcelleanlæg på taget, udskiftet gamle hårde hvidevarer i kantinekøkkenet, og efter anbefaling af en energikonsulent har gymnasiet udskiftet energisparepærer til LED. Derudover har flere elever har arbejdet med bæredygtighed i undervisningen i blandt andet geografi, biologi, fysik, kemi og samfundsfag.

Emilie Lykke Jensen og Rebekka Bonde MyLund (2.y) er begge med i gymnasiets miljøråd, der ikke har tænkt sig at hvile på laurbærrene:

- Lige nu er vi i fuld gang med at arrangere en Tøjbyttedag og forskellige konkurrencer i foråret. Det er fedt at være med til at lave små ting på skolen, der kan gøre en stor forskel, lyder de fra dem.

Læs mere om gymnasiets grønne profil her og om skolens miljøråd her.