Gensyn med vennerne

 
mandag D. 05. november 2018, kl. 15.39
Lørdag aften startede en ny tradition på Mariagerfjord Gymnasium: Tidligere elever var inviteret til en festlig aften med masser af gensynsglæde, festmiddag og et populært liveband bestående af gamle studenter.

Som et nyt tiltag vil gymnasiet holde en årlig fest for studenter fra Mariagerfjord Gymnasium (før Hobro Gymnasium & HF). Første fest var lørdag d. 3/11, hvor forskellige årgange og lærere – både nuværende og pensionerede – mødtes på skolen.

Allerede kl. 17 kom de første gæster, og med en velkomstdrink i hånden gik de en tur ned af ’memory lane’ på skolens gange. Gensynsglæden var stor, og snart genlød skolen af: ”Hej!!!”, ”Gud, er det dig!?”, og ”Kan du huske da…” Snakken fortsatte livligt rundt om bordene, mens der blev nydt en treretters festmenu. Efter spisning fortsatte festen med livemusik af det populære band Starturn, der hurtigt satte gang i dansegulvet.

Et stort netværk af tidligere elever

Idéen til festen udspringer af det nye netværk for tidligere gymnasieelever fra Hobro. Netværket findes som en lukket Facebook-gruppe, hvor alle årgange og lærere mødes. Her kan gruppens medlemmer bruge hinanden og søge råd i forbindelse med fx uddannelsesvalg og jobsøgning. Samtidig giver netværket mulighed for, at gymnasiet kan trække på medlemmernes viden og erfaringer og inddrage dem i undervisningen på skolen.

Du kan se flere billeder fra festen i Facebook-gruppen, som du finder her.

Har du idéer til, hvordan festen kan blive endnu bedre næste år, må du meget gerne sende en mail til kommunikationsmedarbejder Mette Brandt-Petersen: mbp@mf-gym.dk.

Gammel elevfest