Invitation til tidligere elever

 
tirsdag D. 25. september 2018, kl. 15.57
Har du gået på gymnasiet, skal du sætte kryds i kalenderen lørdag d. 3/11. Her inviterer skolen nemlig til fest med gensynsglæde, spisning og et populært liveband, der består af gamle studenter.

Opdatering: Efter flere henvendelser har vi besluttet at åbne dørene kl. 20 for dem, der ønsker at springe festmenuen over. En billet uden spisning koster 100 kr. og kan købes her. Samtidig har vi rykket tilmeldingsfristen til tirsdag d. 30/10.

Studenter fra Mariagerfjord Gymnasium (før Hobro Gymnasium & HF) inviteres til fest på skolen lørdag d. 3/11. Det er første gang, gymnasiet indbyder til ”gammel elev”-fest - og forhåbentlig bliver det ikke den sidste:

- Vi håber at kunne starte en ny tradition med en årlig fest for tidligere elever den første lørdag i november, fortæller vicerektor Søren Urup og uddyber:

- Der bliver mulighed for at gå en tur ned af ’memory lane’ på skolens gange, spise sammen med de tidligere gymnasiekammerater og danse til livemusik. I år er bandet er ingen ringere end StarTurn, der - selvfølgelig - består af tidligere elever.

Idéen til festen udspringer af et nyt netværk for tidligere gymnasieelever fra Hobro. Netværket findes som en lukket Facebook-gruppe, der har fået navnet Gym4Life, hvor alle årgange og lærere mødes. Her kan gruppens medlemmer bruge hinanden og søge råd i forbindelse med fx uddannelsesvalg og jobsøgning. Samtidig giver netværket mulighed for, at gymnasiet kan trække på medlemmernes viden og erfaringer og inddrage dem i undervisningen på skolen.

- I dag er networking og hele netværkstanken væsentlig i forhold til jobsøgning, arbejdsliv og karrierevalg. Det handler om at skabe et stærkt netværk, og det sker ikke kun digitalt, men også når mennesker mødes. Derfor håber vi at se en masse tidligere elever på gymnasiet d. 3/11, siger Søren Urup.

Praktisk info

Festbillet inkl. treretters menu koster 225 kr. Køb din billet via Safeticket her.

Følg med i Facebookgruppen for tidligere elever, Gym4Life, for løbende information om festen.

Printvenlig udgave af invitationen her:
Invitation