Nyt ansigt på kontoret

 
tirsdag D. 10. april 2018, kl. 13.23
Hvis du for nylig har været et smut forbi kontoret, har du måske bemærket et nyt smilende ansigt. Det er Dorthe Kjærgaard Pedersen, og hun er ny sekretær på Mariagerfjord Gymnasium.

Dorthe kommer fra en stilling som sekretær på 10. Klassecenter Vesthimmerland, hvor hun har arbejdet i fire år - og før det arbejdede hun 15 år på efterskolen Himmerlands Ungdomsskole i Aars. Hun er altså vant til at være på en uddannelsesinstitution, men alligevel er Mariagerfjord Gymnasium helt anderledes.

- Jeg har arbejdet med folkeskoleelever i 19 år, så det bliver nyt for mig at arbejde med gymnasieelever, der nok er lidt mere selvstændige og modne, siger Dorthe og fortsætter:

- På min forrige arbejdsplads var vi omkring 15 ansatte, så det er også en omvæltning at være på en stor skole med over 100 ansatte. Det hele er meget større - bare dét at finde rundt i de mange navne er en opgave i sig selv. Jeg glæder mig til at lære skolen og personalet at kende, og jeg glæder mig til at følge eleverne og se dem vokse i løbet af de to-tre år.

Dorthe skal blandt andet arbejde med skemaer, modulregnskab og andre studieadministrative opgaver. Hun fortæller, at hun tidligere har arbejdet med skemaændringer og nyder ”nørderiet” med at få kabalen til at gå op, så skemaet bliver godt for både lærere og elever.

Privat er Dorthe gift og har to børn, der har gået på gymnasiet i Aars.

Du kan fange Dorthe på mail dkj@mf-gym.dk og tlf. 96 52 91 08.