Brasilianere på byvandring

 
mandag D. 09. april 2018, kl. 15.26
Mandag eftermiddag var 12 brasilianske gæster på byvandring i Hobro sammen med et billedkunsthold. Gåturen er første skridt i et fælles projekt, hvor eleverne skal lave collager sammen.

De 12 brasilianske gæster var på byvandring sammen med billedkunstholdet bk4, deres lærer Renata og billedkunstlærer Henrik Damsgaard, der fortæller om byvandringen her:

Trods det pæne forårsvejr småfrøs gæsterne - i Juiz De Fora er der typisk 30 grader hele året! Også forskellen mellem en brasiliansk provinsby med 600.000 indbyggere og en dansk med 12.000 var selvfølgelig slående. Til gengæld var gæsterne forbavset over, at en by som Hobro, der i Brasilien ville være landsbystørrelse, er så velorganiseret med byudvikling, infrastruktur og servicefunktioner.

Under byvandringen tog alle deltagere deres egne fotos - særligt af skulptur og arkitektur. De skal bruges, når de mødes til collageworkshop på torsdag. Her skal eleverne fra de to forskellige lande arbejde i blandede grupper og udarbejde collager, der illustrerer de spændende forskelle og ligheder mellem dagligdagen i Juiz De Fora og Fjordområdet.

Brasilianere på byvandringBrasilianere på byvandringBrasilianere på byvandring