Ud & se på kunst

 
torsdag D. 15. marts 2018, kl. 12.39
Næsten 100 elever har været i Aarhus for at se på byens arkitektur, skulpturer og kunstværker på museet ARoS. Her fortæller Laura Clare fra 1.d om turen med billedkunstholdene.

Onsdag d. 14/3 drog skolens fire 1.g billedkunsthold til Aarhus for at opleve byens smukke arkitektur, skulpturer og kunstmuseum. Fra morgenstunden af tog de fire hold fra Mariagerfjord Gymnasium til Aarhus Ø, hvor busserne parkerede. Herefter spadserede eleverne rundt med deres billedkunsthold og billedkunstlærere Susanne Rosen Wind, Henrik Damsgaard og Elisabeth Madsen. Her blev der snakket og set på Aarhus Ø’s smukke arkitektur og flotte boligbygninger.

Derefter gik eleverne fra Aarhus Ø til centrum, hvor der undervejs blev set på Aarhus Domkirke, Navitas, Dokk1, og til sidst endte de på ARoS. På ARoS blev der kigget og fokuseret på samtidskunst, installationer og regnbuen. Efter ARoS vendte busserne snuden mod Mariagerfjord Gymnasium.

Herunder kan du se flere billeder fra turen.

Billedkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i AarhusBilledkunst i Aarhus