Så er isen brudt

 
mandag D. 28. august 2017, kl. 09.40
270 nye elever har lært hinanden lidt bedre at kende efter fredagens ’ryste-sammen-dag'. Her blev de blandt andet kastet ud i fællesdans, gummistøvlekast, trillebørsræs, sækkeløb og farverige lagkager.

Fredag formiddag mødtes alle nye elever på skolen og startede ’ryste-sammen-dagen’ med rundstykker, før de blev sendt ud i klasserne sammen med deres tutorer, der havde forberedt forskellige aktiviteter. Efter frokost fortsatte løjerne i Hobro Idrætscenter, hvor tutorerne bød op til livlig fællesdans. Musikken slukkede, og herefter blev eleverne inddelt på forskellige hold – på tværs af klasser og uddannelser – og de skulle nu dyste i blandt andet gummistøvlekast, trillebørsræs, stafetter og ordlege. Der blev grint, prustet og kæmpet på livet løs for at få en god placering.

Tilbage på skolen blev gruppernes indsats nu belønnet med forskellige ingredienser til en lagkage. Nogle fik chokoladebunde, frisk frugt og lagkagelys, mens andre måtte ”piske” fløde i en plasticpose. Opgaven lød nu på at bygge den flotteste lagkage, og resultatet var et imponerende syn, der fik mundvandet til at løbe.

Da vinderkagen var kåret, forsvandt eleverne ud på skolen for at slappe af med brætspil, rundbold eller filmhygge. Og for at klæde om og dække borde til aftenens fællesspisning, som var sidste punkt på programmet. Senere blev dørene åbnet for gymnasiets øvrige elever, og årets introfest gik i gang.

Du kan se flere billeder fra 'ryste-sammen-dagen' i fotogalleriet her.

Ryste sammen dagDe tre flotte lagkager i finalen. Vinderkagen i midten blev fundet efter en salgstale, der høstede det højeste bifald.