Mit år i Danmark

 
fredag D. 05. maj 2017, kl. 08.27
I august rejste Kelsey fra Arizona til Hobro for at være udvekslingselev på Mariagerfjord Gymnasium, og dét har hun ikke fortrudt! Her ser hun tilbage på skoleåret, hvor hun har lært dansk, fået nye venner - og mødt Mikkel Hansen.

Hej mit navn er Kelsey Thomas og jeg har boet i Hobro, Danmark i de sidste 10 måneder. Jeg har elsket at bo i dette land, fordi jeg har dejlige venner og en fantastisk klasse. Jeg har gjort mit bedste for at lære dansk. Min klasse og mine værtsfamilier har hjulpet meget med dette.

Jeg vil gerne takke alle min venner, lærere, og værtsfamilier, der har hjulpet mig. Jeg har haft så mange eventyr i mit år. Jeg har rejst til Aarhus, Holbæk, Copenhagen, Aalborg, og min yndlings by, Randers.

Min yndlings mad i Danmark er flæsksteg, og alle danske kager. Jeg har brugt alle mine penge i kantinen. Det er så forskelligt fra min kantine i USA; kanel snegle, kaffe, og donuts. :-)

Ligesom jeg har lært at elske maden, har jeg lært at elske sporten i Danmark. Jeg havde ikke hørt om håndbold før jeg rejste til Danmark, men jeg har lært at elske det. I julegave, gav min værtsfamilie mig en billet til at se en håndboldskamp. Jeg mødte The One and Only Mikkel Hansen! Jeg elsker ham virkelig meget! Vi tog en selfie sammen!

Jeg kan ikke takke jer alle sammen nok for det bedste år i mit liv. Jeg har fået så mange minder sammen med mine danske venner og familier. Tusind tak! <3

Kelsey 2016-17

I begyndelsen af skoleåret fortalte de udvekslingseleverne om sig selv og deres håb for opholdet i Danmark. Dét kan du læse om her.