Et dødsfald

 
tirsdag D. 08. august 2017, kl. 12.22
Tidligere lærer på Mariagerfjord Gymnasium, Helle Blicher, er død af kræft 38 år gammel. Helle underviste i Matematik og Engelsk og var i fuld gang med sit pædagogikum, da hun pludselig blev ramt af sygdom.

I starten af 2017 fik Helle den triste besked om, at hun var syg, og hun valgte derfor at opsige sin stilling på Mariagerfjord Gymnasium for at være sammen med sine børn og familie. I den anledning samledes gymnasiets ansatte til et uformelt eftermiddagsarrangement med taler, gaver og kram, og Helle benyttede lejligheden til at besøge nogle af sine klasser og sige farvel.

Helle fik fred natten til torsdag d. 3. august. Hun er savnet på Mariagerfjord Gymnasium, og hun vil blive husket som en respekteret, varm og farverig kollega - både på lærerværelset og i klasselokalet - med en smittende latter, boblende energi og et stort nærvær. Vores dybeste medfølelse og tanker går til hendes børn og familie i denne svære tid.

Bisættelsen finder sted fra Bredsten Kirke (ved Vejle) fredag d. 11. august kl. 13. I stedet for blomster bedes man, efter Helles ønske, betænke Kræftens Bekæmpelse via www.mindegave.dk (Helle Blicher).

Æret være hendes minde.

/Jette Engelbreth
Helle Blicher