270 nye elever

 
onsdag D. 16. august 2017, kl. 16.13
Farverige velkomstskilte og store smil lyste op i morgendisen ved gymnasiet i dag. Tutorerne havde været tidligt oppe for at tage godt imod de mange nye elever, der havde første skoledag.

Efter en fælles velkomst forsvandt de nye elever sammen med deres klasse, teamlærere og tutorer for at lære hinanden og skolen lidt bedre at kende. De blev kastet ud i navnelege, fik en masse information om gymnasielivet, og så måtte de lede efter deres borde, som de ældre elever traditionen tro havde taget i spisepausen.

Sidst på dagen blev de nye elever sendt på fotosafari, hvor de skulle fange flest billeder på 30 minutter. Et billede af ”to personer i et træ” udløste 5 point, mens ”et gruppebillede med en sekretær” gav 50 point. Men hvor var skolens sekretærer, hvordan så de egentlig ud, og kunne man bare gå ind på kontoret, hvis døren var lukket? Snart vrimlede gangene med forvirrede, men glade førsteårselever - isen var brudt, og snakken gik livligt, mens mobilerne knipsede point.

Fire elever fra ’grundforløbsklasse 5’ indrømmede, at de havde været nervøse, da de kom til gymnasiet i morges.

- Det har været spændende og nervepirrende at møde så mange nye mennesker. Men de har været gode til at få os i gang med at lære hinanden at kende. Vi har fx givet hinanden massage og leget en hel masse navnelege, fortalte eleverne - og ja, de kunne sagtens huske hinandens navne:

- Sebastian, Freja, Kalle og Astrid.

Første skoledag sluttede med præmieoverrækkelse til den klasse, der havde samlet flest point på fotosafarien. Og vinderen blev… ’Grundforløbsklasse 5’!

De 270 nye elever er fordelt i 10 klasser: Syv stx-grundforløbsklasser, en hf-klasse, en htx-klasse og en vhf-klasse. I næste uge bliver de rystet endnu mere sammen, når gymnasiet holder den årlige ”ryste-sammen-dag” fredag d. 25. august. Her skal eleverne deltage i forskellige sjove aktiviteter - på tværs af alle klasser - og om aftenen er der fællesspisning og introfest for alle skolens elever.

Se flere billeder fra første skoledag på Facebook og Instagram.

Første skoledag