Mountainbike Talk

 
mandag D. 14. november 2016, kl. 13.22
3.i fik en anderledes udfordring af deres engelsklærer: Lav et online magasin om mountain biking. Eleverne i idrætsklassen tog godt imod projektet, og du kan se resultatet af deres store arbejde her.

Læs "Mountainbike Talk" her.

Inden projektet blev skudt i gang havde engelsklærer Brian Holm Sørensen taget kontakt til Malene Degn, Annika Langvad, Sebastian Fini og Niels Rasmussen, som alle er nogle af de bedste mountain bikere ikke kun i Danmark, men i hele verden. De gik med til, at eleverne i 3.i kunne interviewe dem og skrive portrætter af sportsstjernerne.

Eleverne skulle nu samle det hele til et magasin, som skulle udgives på nettet. For at øge spændingen en smule, havde Brian Holm Sørensen også taget kontakt til to online medier Yellow Jersey, der er et dansk nyhedssite på Facebook om især mountian biking, og IM Bikemag, som er verdens største magasin om mountain biking. Begge medier indvilligede i at kigge på elevernes produkt, og Yellow Jersey har allerede smidt et link på Facebook ledsaget af teksten:

”TJEK LIGE DET HER. Vi var nok blevet på gymnasiet i mere end tre år, hvis det her havde været pensum. En af vores læsere Brian Holm Sørensen er lærer på Mariagerfjord Gymnasium, og hans elever har været i gang med et stort projekt omhandlende MTB. Det er der kommet en rigtig flot hjemmeside ud af, hvor man kan læse om sporten, og hvad endnu federe er, så kan man også finde interviews med fire af Danmarks helt store stjerner på skovræseren. Giv det et kig og et læs!”

Magasinet har været 100% elevstyret. Brian Holm Sørensen har hverken blandet sig i skrivningen, redigeringen eller designet af hjemmesiden. Alt har været elevernes ansvar, selvom det har været en smule svært for engelsklæreren, der er vant til at styre undervisningen. Og kunne eleverne så leve op til ansvaret og få et godt produkt ud til en deadline? Ja, de har bestået med absolut bravur, lyder det fra Brian Holm Sørensen.