Fremtiden Spirer

 
mandag D. 07. november 2016, kl. 13.53
Htx-elever er gået på jagt efter en genial idé til, hvordan det lokale Danmark kan gøres til et endnu bedre sted at bo. Eleverne deltager nemlig i konkurrencen ”Fremtiden Spirer”, hvor hovedpræmien er 15.000 kr.

1.u og elever fra 3.u er valgt til at deltage i ”Fremtiden Spirer”, der er en konkurrence om samarbejde, entreprenørskab og problemløsning. I den forbindelse havde klasserne i dag besøg af Rune Overvad Skibelund Schou fra VIA Center for Undervisningsmidler og repræsentanter fra Andelskassen, der gav klasserne et innovativ indspark om idéudvikling.

Samtidig begyndte eleverne at arbejde med idéer til, hvordan der kan skabes vækst og arbejdspladser i det lokale Danmark. Eleverne skal nu producere en videofilm, der på kreativ vis beskriver deres idé. Herefter vil et dommerpanel bestående af repræsentanter fra det lokale erhvervsliv udvælge elevernes bedste videofilm. Filmen bliver vist på konkurrencens hjemmeside - www.fremtidenspirer.dk - hvor den skal dyste mod film fra de øvrige deltagende gymnasier.

Alle interesserede kan stemme på deres favoritfilm, og de tre videoer, der får flest stemmer, skal dyste i den endelige finale, hvor vinderen kan tage hjem med 15.000 kr. til klassen.