301 nye elever!

 
onsdag D. 10. august 2016, kl. 14.14
I dag bød gymnasiet velkommen til de mange nye elever, der starter på htx, hf, vhf eller stx.
Af Mette Brandt-Petersen

Første dag efter sommerferien startede vådt og gråt, men ved hovedindgangen lyste en flok morgenfriske tutorer i lilla T-shirts. Med smil og store velkomstskilte hilste de på alle nye elever og viste dem vej ind i Salen.

Efter en fælles velkomst forsvandt de nye klasser ud på skolen for at lære hinanden og gymnasiet lidt bedre at kende. I løbet af dagen blev de både kastet ud i navnelege, fodret med praktisk information, og i spisepausen måtte de lede efter deres borde, som de ældre elever – traditionen tro – havde taget fra dem. Til sidst gik den vilde jagt rundt på gangene, da foto-safarien blev skudt i gang, og eleverne skulle fange flest mulige billeder på 30 minutter. Et billede af en ”pedel” høstede 5 point, mens et billede af ”alle mand i fjorden” gav 100 point.

- Det har været mega sjovt og rigtig hyggeligt. Vi har været aktive og snakket meget med hinanden, og det har slet ikke været akavet på noget tidspunkt, fortalte Adelina fra 1.d, inden hun hastede videre sammen med sine nye klassekammerater for at tage billeder på skolen.

De 301 nye elever starter i otte stx-klasser, to hf-klasser, en htx-klasse og en vhf-klasse. Allerede i næste uge skal de på en introtur sammen med deres nye klasser. Htx- og stx-klasserne tager til Fjordcentret i Voer ved Randers Fjord, mens de nye hf-klasser skal overnatte ved Mols Bjerge.   

Se flere billeder fra første skoledag på Facebook og Instagram, hvor de tre tutorer – Andreas (3.a), Anne Louise (2.b) og Laura (2.a) – lige nu styrer gymnasiets profil.